dimarts, 15 de març del 2011

Los vídeos más útiles.La más grande: JANE FONDA. / Els vídeos més útils. La més gran: JANE FONDA.

He estado muchos años haciendo deporte también en casa, saliendo a correr o a nadar o al gimnasio, pero también he hecho gimnasia en casa, con vídeos, para poder hacer el "cada díaa deporte", aunque fuera por la mañana o por la noche.
He estat molts anys fent esport també a casa, sortint a córrer o a nedar i al gimnàs, però també amb vídeos, per tal de fer el "cada dia", encara que hagués de ser al matí o a la nit.

He hecho en casa vídeos de muchos tipos, de ballet clásico, de aeróbic, de yoga, de pilates, de danza del vientre, de steps, de spinning... hasta de un sistema que encuentro buenísimo para las que hemos hecho ballet, que se llama "cardiobarre".
N'he fet de molts tipus, de ballet clàssic, d'aeròbic, de ioga, de pilates, de dansa del ventre, de steps, de spinning... fins i tot d'un sistema que trobo boníssim per als qui han fet ballet, que es diu "cardiobarre".
Iré poniendo los post referentes a los diferentes vídeos, espero que os sean útiles los años, el tiempo y el dinero gastados en estos vídeos.
Aniré posant els posts referents als diferents vídeos, igual us poden ser útils els anys, el temps i els diners posats en aquests vídeos.

Pero primero nombraré a la reina de los vídeos domésticos de deporte, que fue Jane Fonda.
Però primer faré esment a la reina dels vídeos domèstics d'esport, que va ser la Jane Fonda.

De todos los vídeos que tengo en casa, este es en VHS, éste es el que eligiría si tuviera que tener sólo uno.


De tots els vídeos que tinc a casa, aquest és en VHS, és el que triaria si només hagués de tenir-ne un.

Se llamaba Jane Fonda's New Workout (todavía se puede comprar en Amazon por lo que veo, es un vídeo de 1984 creo). Podéis ver una parte en este enlace, donde se ve la parte aeróbica de la clase avanzada.


Es deia Jane Fonda's New Workout (encara es pot comprar a l'Amazon, pel que veig, és un vídeo de l'any 1984, crec). En podeu veure un tros en aquest enllaç, on hi ha la part aeròbica de la classe avançada. Però el vídeo era excel·lent.

El vídeo tenía 2 niveles. Uno de 35 minutos para principiantes, y uno de 55 para nivel más avanzado.


Hi havia 2 nivells en el mateix vídeo. Un de 35 minuts per a principiants, i un de 55 minuts per a avançats.

Empezaba con estiramientos, calentamiento, después cintura, brazos (buenísimo, sin pesas ni nada) que iba enlazando con la parte aeróbica. Después pasaba a la parte de abdominales y piernas (aquí el enlace a la parte de abdominales de la clase avanzada). Y acababa con estiramientos.

Començava amb estiraments i escalfament, després feia cintura, braços (boníssim, sense peses ni res) que anava enllaçant amb la part aeròbica, després passava a la part d'abdominales i cames, aquí l'enllaç a la part d'abdominals de la classe avançada. I acabava amb estiraments.

Si alguien quiere estar en forma sin salir de casa, primero el de 35 minutos y al cabo de un mes se puede pasar al de 55 minutos, alternando con el de 35 minutos. Eso sí, hay que tener bien las rodillas, o cambiar un poco los ejercicios, porque en los años 80 se saltaba mucho, y ahora se considera demasiado para personas con rodillas o articulaciones delicadas. Si tenéis alguna duda, podéis poner comentarios, y hablamos sobre el tema.


Si algú vol estar en forma sense sortir dae casa, primer por fer el de 35 minuts i al cap d'un mes el de 55 minuts alternant-lo amb el de 35 minuts. Això sí, cal tenir bé els genolls, o canviar una mica els exercicis, perquè en aquella època es feien molts salts, que ara es consideren forts per a persones amb genolls o articulacionsn delicades). Si teniu algun dubte, no podeu  comentar, i en parlem.

Si queréis encontrar los vídeos podéis poner un comentario y me pondré en contacto con vosotr@s.
Si voleu trobar els vídeos, podeu posar un comentari i em posaré en contacte amb vosaltres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada