dissabte, 20 d’agost de 2011

Un hàbit, només 21 dies! Una rutina, ¡sólo 21 días!

Diuen que un hàbit s'adquireix en 21 dies. Hi ha qui diu que un mes. Sigui com sigui, si volem canviar alguna cosa de la nostra rutina diària, 21 dies mínim. Si, per exemple, volem que els nens s'acostumin a dutxar-se al matí, són tres setmanes. Una vegada tinguin l'hàbit agafat, ja s'assumeix com a normal.
Rentar-se les dents, córrer... qualsevol hàbit que creguem que ens pot ser útil incorporar-lo a la vida normal. Si volem córrer cada dia, si al principi no podem (no convé tampoc) fer-ho cada dia, a l'hora de córrer, el(s) dia(es) que no correm, podem substituir-ho per la mateixa estona fent exercicis com abdominals, flexions, o ioga, o fer una de les rutines de la nostra amiga Zuzana de bodyrock.tv.
Cada dia! Ara només cal DECIDIR QUÈ cal posar,  A QUINA HORA cal posar-ho, i FER-HO!!
Endavant!
Tot@s podem!!

Dicen que una rutina se adquiere en 21 días. Hay quien dice que un mes. Sea como sea, si queremos cambiar algo de nuestra vida diaria, 21 días mínimo. Si, por ejemplo, queremos que los niños se acostumbren a ducharse por la mañana, son tres semanas. Una vez tengan el hábito incorporado, ya lo asumirán como normal. Lavarse los dientes, correr... cualquier hábito que creamos que puede sernos beneficioso para nuestra vida normal. Si queremos correr cada día, si al principio no podemos (tampoco conviene) hacerlo cada día, los /el día/s que no corramos, podemos sustituirlo por el mismo rato haciendo ejercicios, como por ejemplo abdominales, flexiones o yoga, o una de las tablas de nuestra amiga Zuzana de bodyrock.tv.
¡Cada día! Ahora sólo hay que decidir QUÉ hay que incorporar, A QUÉ HORA hay que hacerlo, y ¡HACERLO!
¡Adelante!
¡Tod@s podemos!

4 comentaris: