divendres, 29 de juliol del 2011

Sistema d'urgència per dissimular els tirants dels sostenidors / Sistema de urgencia para disimular los tirantes del sujetador

Esta mañana he llegado al trabajo con la lengua fuera (para variar ;P), después de haber levantado a los niños, preparado desayunos, preparado bocadillos para el patio, acompañarles... y resulta que me encuentro en el trabajo con una camiseta de tirantes que por detrás tiene forma de mariposa y los tirantes del sujetador (además blancos ¡horror!!) sobresalían especialmente por la parte de la espalda. He visto un clip de esos que sirven para sujetar papeles y se me ha encendido la lucecita. Lo he enganchado como sale en la foto. Esta foto ha quedado horrible, pero se ve cómo lo he hecho. ¡Y he ido el día tan campante y contenta con mi invento!! ¡Una amiga del trabajo también ha usado este sistema! ¿Lo usarás tú también?

Aquest matí he arribat a la feina amb la llengua fora (per variar ;P), després d'haver llevat els nens, preparar esmorzars, fer entrepans per al pati, acompanyar-los... i em trobo a la feina amb una samarreta de tirants, que per darrere té forma de papallona i els tirants dels sostenidors (a més blancs, horrorrrr!!) sobresortien, especialment per l'esquena. He vist un clip i se m'ha encès la llumeta. L'he enganxat de manera com surt a la foto. Aquesta foto ha quedat horrible però es veu com ha quedat enganxat. I he anat la mar de bé tot el dia!!
I una amiga de la feina també ha fet servir el truc! El faràs servir tu?
Posted by Picasa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada